Sığır satın almak ister misin?

Veri işleme hakkında daha fazla bilgi
Verileriniz bizimle güvendedir çünkü AB Genel Veri Koruma Yönetmeliğini (GDPR) gerçekleştiriyoruz. Bu bize verdiğiniz bilgiler;
  • Sorumlu: IMPORT-EXPORT EUROGANADEROS S.L.
  • Kesinlik: Bilgi gönderimini ve ticari araştırmayı yönetin
  • Meşruiyet: İlgilenen kişinin rızası.
  • Alıcılar: Yasal düzenleme dışında veriler aktarılmayacaktır.
  • Haklar: Ek bilgilerde açıklanan diğer haklar gibi verilere erişin, düzeltin ve silin.
  • Ek Bilgi: Gizlilik politikamızda Veri Koruma hakkında ek bilgilere başvurabilirsiniz.

Besi için evcil buzağı satışı

Buzağı besi ticareti için en önemli faktörlerden biri, kaliteli damızlık buzağıların edinilmesi amacımızdır. Başlangıçtan itibaren kaliteli bir buzağı ile büyüme ve besi oranlarında daha kolay arzu edilen oranlara ulaşıyoruz. Yaşlarına göre standartların altında ağırlığa sahip buzağılar besi için geri kalan buzağıları rahatsız edebilir.

Euroganaderos Group, buzağı yetiştirme konusunda uzun bir deneyime sahiptir ve bakım, sütten kesme ve daha sonra beslenmenin önemi konusunda bilgi sahibidir.

Son derece önemli bir diğer husus, doğal üreme döngülerine saygı duymak ve her bir hayvanın doğum sayısını kontrol etmektir. Bu tür bakımlar ile başarılı doğumlar ve sağlıklı buzağıların oluşma olasılığını artırıyoruz.

Tüm çabamız ve çalışmamız, yüksek rantabilite ile zengin yetiştirilmiş hayvanlar ile besi için sağlıklı buzağılar üretmeye yöneliktir.

Sütle beslenen hayvanlar ve besi için buzağılar

Euroganaderos Group üçüncü şahıslara sütle beslenen hayvanlar ve besi için buzağılar satmaktadır. Sütle beslenen bu hayvanlar ve besi için buzağılar, iyi bir et yapısına sahip sağlıklı yetişkin sığır elde etmek için yüksek kalite kontrol ve bakımın sonucudur.

Hangi cinslerle çalışıyoruz?

Aquitaine Blond

Angus

Modicana

Montbeliard

Charolais

Hereford

Limuzin

blanc_bleu_belge

Blanc Bleu Belçika